Varčujte

Varčujte

Pesem Zemlji

Pesem Zemlji

Borzen, slovenski operater trga z elektriko, skupaj s Klemnom Slakonjo skozi glasbeni videospot ozavešča o učinkoviti rabi energije. Tako o pomembnih temah trajnostne energije na inovativen način informira tudi mlajšo populacijo in jo spodbuja k učinkovitejšemu ravnanju z energijo.

Glasbeni videospot, Pesem Zemlji – Kako si lepa je posvečen Zemlji, ne nazadnje pa tudi vsem njenim prebivalcem. Nekoliko potrka na našo vest ter nas opomni o odnosu in ravnanju z našim planetom, s katerim smo neločljivo povezani. Prav to pa je ključno sporočilo – trajnostno ravnanje za trajnostno prihodnost.

Direktor Borzena, dr. Karlo Peršolja je ob tem povedal: »Vlogo ozaveščanja na področju učinkovite rabe energije na Borzenu jemljemo skrajno resno, predvsem pa srčno. V takšnih projektih se radi povežemo s srčnimi, podobno mislečimi ljudmi, kot je tudi je Klemen Slakonja. Z ljudmi, ki imajo močno zavedanje o pomenu trajnostnega ravnanja za naš planet, naše zanamce in nas same.«

Popotnica pesmi je, naj doseže srca in misli čim več ljudi ter jih spodbudi k učinkovitejšemu ravnanju z energijo in našim planetom.

Glasbeni videospot je objavljen na spletu in si ga je v prvih dneh ogledalo že preko 20.000 ljudi.

Značke:
Povezave
Dokumenti
Povezani članki
4534

Varčujte

 • URE

  Učinkovita raba energije
 • OVE

  Obnovljivi viri energije
 • SPTE

  Soproizvodnja toplote in energije
 • Ogljični odtis

  Ogljični odtis je izraz za skupek ogljikovega dioksida ter drugih toplogrednih plinov, ki jih v okolje neposredno ali posredno spusti določen objekt, naprava, izdelek, proces ali telo. Ogljični odtis je mogoče izračunati in ovrednotiti.
 • Biomasa

  Pojem biomasa označuje snovi, ki so predvsem organskega oz. rastlinskega izvora in nastajajo s pomočjo fotosinteze.
Prijavite se na e-novice